Welkom in mijn keuken. Vind hier mijn heerlijke Surinaamse, Thaise, Indonesische en Chinese gerechten en meer

Mijn drijfveer is mensen van verschillende culturen bij elkaar te brengen; connecting different cultures. Want eten verbroedert en brengt mensen van verschillende culturen samen en creëert begrip voor elkaar.

Ik, Shirley Hamen,  kom uit een Surinaams gezin waar eten een belangrijke plaats inneemt. In mijn familie houdt iedereen van koken en lekker eten. Regelmatig word er aan de keukentafel recepten uitgewisseld. Hierdoor is mijn passie voor  koken en  bakken ontstaan.

Het idee om workshops te gaan verzorgen, is begonnen aan de keukentafel. Ik ben altijd bezig met het  uitproberen van gerechten en dat valt  zo goed in de smaak bij mijn gasten dat ik mij verder ben gaan  ontwikkelen in het koken en bakken. Dit doe ik door regelmatig cursussen te volgen. In 2008 heb ik mijn Vaktechniek Keuken 1 A behaald  en  PME Master certificaat behaald in 2013 voor het maken en decoreren  van taarten.

In mijn keuken in Zoetermeer leer ik je in een sfeervolle huiselijke setting overheerlijke exotische gerechten maken. Er is géén betere manier om verschillende culturen te leren kennen door samen te koken, bakken en eten  in de vorm van een workshop.

Volg je een dieet of ben je ergens allergisch voor? Geef dit door bij je inschrijving en ik hou rekening met jouw dieetwensen.

Mijn Specialiteiten

Brood

Zelf brood maken!

Chinese Recepten

Chinese Culinaire Treffers!

Gezond

Gezonde snacks!

Indonesische Gerechten

Indonesisch Lekkers!

Patisserie

Zoete Delicatessen!

Salades

Gezonde Hapjes!

Soepen

Gezond en Voedzaam!

Surinaamse Recepten

Surinaamse Gerechten!

Taarten

Heerlijkste Taarten!

Thaise Recepten

Thaise Lekkernijen!

Bekijk hier mijn favorieten recepten van over de hele wereld!

Mijn Favoriete Recepten

Benieuwd welke workshops er op het programma staan?

Populaire Producten

Mijn inspiraties

Mijn inspiratie voor koken komt uit het ervaren van verschillende eetculturen van over de hele wereld! Door mijn familie en vrienden heb ik leren koken. Dat wil ik graag doorgeven. Het samen proeven en proberen heeft ervoor gezorgd dat mijn workshop-programma is gestart.

Heerlijk en gezond koken voor Familie en Vrienden

Gezond eten hoeft niet saai te zijn!

Lees meer

Zoveel culturen, zoveel smaken

Naast fusion gerechten, de heerlijkste authentieke gerechten uit alle windstreken.

Lees meer

Sharing is caring

Samen koken en eten brengt zo veel meer een maaltijd.

Lees meer