Bojo/ Cassave kokos cake met Kokosbloesemsuiker

Ingredienten:

  • 750 gram verse geraspte Cassave
  • 150 gram verse geraspte Kokos
  • 150 gram Kokosbloesemsuiker
  • 150 gram gesmolten Roomboter
  • 100 gram Rozijnen op rum of gewelde rozijnen
  • 150 ml Melk
  • 75 gram gewelde Cranberries
  • 50 gram gehakte Paranoten
  • 1 el Kaneel
  • 1 blik Kokosmelk
  • bakblik van 40 x 60

Bereiding:

Maal de Cassave en de kokos (apart) in de blender. Cassave, kokos, suiker, zout, rozijnen, cranberries, kaneel, gehakte noten, kokosmelk, melk en de helft van de gesmolten boter in een kom doen. Goed mengen. Het mengsel in een ingevet bakblik doen en de rest van de gesmolten boter eroverheen gieten. De Bojo in een voorverwarmde oven in 1,5 uur gaar bakken op 150’C. Haal de Bojo uit de oven en laat het afkoelen. Als de Bojo is afgekoeld eventueel bestrooien met suikermuisjes.