Klik hier om de workshops te bekijken

Ben jij op zoek naar een kookworkshop of  taarten decoreren workshop in de omgeving van Zoetermeer?   Shirley’s Keuken is het juiste adres voor gezellige kookworkshops in de Surinaamse en Aziatische keuken. Ook geeft Shirley regelmatig workshops in taarten bakken en decoreren.

FornuizenShirley’s Keuken is gevestigd in Zoetermeer. In een huiselijke en moderne woon-/eetkeuken met twee fornuizen hebben we zelfs bij de maximale groepsgrootte nog voldoende werkruimte om uw gerechten te bereiden.

De workshops worden ’s middag of ’s avonds gegeven en duren ongeveer vier uur.  Eerst drinken wij een  welkomstdrankje en stellen wij ons zelf voor. Shirley zal een korte uitleg geven over hoe de workshop in zijn werking gaat. Daarna gaan de schorten voor en gaan we aan de slag. Tijdens de kookworkshop maken wij ongeveer vier gerechten, welke wij aan het einde van de workshop gezamenlijk gaan opeten. Wanneer je een taartworkshop volgt, neem je de taart lekker mee naar huis.

Alle gerechten en taarten kan je eenvoudig thuis maken. Je krijgt de recepten dan ook mee naar huis. Shirley’s Keuken is géén kookfabriek. Het is de bedoeling dat je tijdens de workshop iets leert in een ontspannen en gezellige sfeer en dat jij je in Shirley´s Keuken  thuis voelt .

Volg je een dieet of ben je ergens allergisch voor? Geef dit door bij de inschrijving en Shirley houdt rekening met jouw dieetwensen.

Je kan al workshop reserveren vanaf 29,95 euro per persoon.

Shirley’s Keuken staat garant voor een leerzame, smaakvolle en gezellige workshop.

20140913 Shirleys Keuken-86 bw zl shirley legt uit taarten decoreren