
Ingredienten
750 gram verse geraspte Cassave
150 gram verse geraspte Kokos
150 gram Kokosbloesemsuiker
150 gram gesmolten Roomboter
100 gram Rozijnen op rum of gewelde rozijnen
150 ml Melk
1 el Kaneel
1 blik Kokosmelk
Benodigdheden
bakblik van 40 x 60
Bereiding
Maal de Cassave en de kokos (apart) in de blender. Cassave, kokos, suiker, zout, rozijnen, cranberries, kaneel, gehakte noten, kokosmelk, melk en de helft van de gesmolten boter in een kom doen. Goed mengen. Het mengsel in een ingevet bakblik doen en de rest van de gesmolten boter eroverheen gieten. De Bojo in een voorverwarmde oven in 1,5 uur gaar bakken op 150’C. Haal de Bojo uit de oven en laat het afkoelen. Als de Bojo is afgekoeld eventueel bestrooien met suikermuisjes.