Ingrediënten

  • 30 grote gedroogde chilipepers (geweekt in water)

  • 20 kleine gedroogde chili pepers (geweekt in water)

  • 7 grof gesneden sjalotjes

  • 10 tenen knoflook grof gesneden

  • 4 el fijngehakte galanga, uit pot

  • 5 stengels citroengras grof gehakt

  • 8 limoenblaadjes fijn gehakt

  • 10 korianderwortels fijn gehakt

  • 3-4 el trassi/garnalenpasta

  • 2 tl witte peperkorrels

  • 4 tl korianderzaad

  • 2 tl komijnzaad

Bereiding

Halveer de grote chilipepers en verwijder de zaadjes
Laat deze vervolgens 2 minuten in heet water weken, tot ze zacht zijn. Giet ze af en hak ze grof. Snij alle ingrediënten in kleine stukken en doe alles in de keukenmachine. En maal alles fijn. Begin met de hardste ingrediënten, mix alles tot een gladde pasta.

De pasta kan direct gebruikt worden of ingevroren worden voor later gebruik

Subscribe to the newsletter

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu.

Leave A Comment