Ingrediënten

  • 1000 gram geraspte cassave

  • 200 gram geraspte kokos

  • 200 gram suiker

  • 200 gram gesmolten gezouten roomboter

  • 650 ml melk

  • 100 gram rozijnen

  • 1 t-lepel kaneel

  • 1 blik kokosmelk

Bereiding

Cassave, kokos, suiker, zout, rozijnen, kaneel, essences, kokosmelk en de helft van de gesmolten boter in een kom doen. Goed mengen. Het mengsel in een ingevet bakblik doen en de rest van de gesmolten boter eroverheen gieten. De Bojo in een voorverwarmde oven in 1,5 uur gaar bakken op 150’C. Laatste half uur de bojo bestrooien met kokosbloesemsuiker (Natuurwinkel) Haal de Bojo uit de oven en laat het afkoelen.
Als de Bojo is afgekoeld eventueel bestrooien met suikermuisjes

Subscribe to the newsletter

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu.

Leave A Comment