Ingrediënten

  • 3 Uien/Sjalotjes

  • 1 bol Knoflook

  • 4 stengels Sereh

  • 2 of 3 stuks Laos van ca. 5 cm

  • 1 stuk gember ca. 5 cm

  • 3 kleine stukjes Kentjoer 2 cm

  • 1 Ajoema peper

Bereiding

Dit alles fijn malen in de keukenmachine. Kook 1 liter water tezamen met (2 blikken) zoute ketjap, 1 fles zoete Ketjap en1 kilo Basterdsuiker. Als het mengsel kookt de boemboe van kruiden toevoegen. Een half uur tot 45 minuten samen koken.

Laat de marinade afkoelen, zeven en in weckpotjes bewaren.

Ik maak de marinade uit de losse pols. Dit is dus een inschatting. Je kunt eventueel wat extra ingrediënten toevoegen.

Subscribe to the newsletter

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu.

Leave A Comment