Thaise Kookworkshop 16 april

2015-04-15_workshop_thaise_keuken_007 2015-04-15_workshop_thaise_keuken_008 2015-04-15_workshop_thaise_keuken_011   2015-04-15_workshop_thaise_keuken_015 2015-04-15_workshop_thaise_keuken_018) 2015-04-15_workshop_thaise_keuken_029 2015-04-15_workshop_thaise_keuken_031 2015-04-15_workshop_thaise_keuken_040 2015-04-15_workshop_thaise_keuken_041 2015-04-15_workshop_thaise_keuken_042 2015-04-15_workshop_thaise_keuken_043 2015-04-15_workshop_thaise_keuken_044 2015-04-15_workshop_thaise_keuken_050 2015-04-15_workshop_thaise_keuken_051

Vorige week kreeg ik een mail of ik per direct een Thaise kookworkshop wilde verzorgen. Afgelopen donderdag 16 april was het zover en had ik het genoegen om deze enthousiaste dames een aantal gerechten te leren maken. Zij hadden zelf enige passie met de Indonesische keuken dus konden wel een beetje pedis verdragen. Ze waren zeer bedreven in de keuken en blonken uit in Mis en Place. Mijn complimenten dames. Veel gelachen en gekookt en herinneringen uit onze jeugd opgehaald Indonesie en Suriname. Was grappig te merken dat er zoveel overeenkomsten zijn tussen beide culturen. Zo hebben niet alleen zij, maar ook ik veel kennis opgedaan. Op het menu: Verpakt voorgerecht, Viskoekjes, Kip in zelfgemaakte Rode Curry, Gebakken Rijst, Krokante gebakken Banaan met ijs.