We zijn online!

Wij zitten midden in een transmissie fase. Voorheen heette wij “Koken bij Shirley” en nu dus “Shirley’s Keuken”!

Bij een nieuwe naam hoort natuurlijk ook een nieuwe website. Daar ben je nu dan ook op beland. Met de naam “Koken bij Shirley” konden we niet meer mee uit te voeten. Een taart bakken is natuurlijk niet echt koken. Vandaar dat we hebben gekozen voor Shirley’s Keuken. In de keuken van Shirley kan alles…maar niets moet.

Workshops
Wij organiseren kookworkshops op het gebied van Surinaamse en Aziatische/Javaanse gerecht. Daarnaast kan je een workshop basis taarten decoreren volgen.  Dit alles word georganiseerd in de woonkeuken van Shirley in Zoetermeer.

Individueel
De workshops zoals vermeld op de website zijn geschikt voor individuele inschrijvingen. Wil je zeker weten dat de workshop door gaat? Zoek dan een aantal vrienden en/of vriendinnen en zorg voor een minimum aantal deelnemers!

Groepen
Wil je met een groep een bepaalde workshop volgen? Neem dan contact met mij op, dan komen we samen wel uit een geschikte datum!

Volg je een dieet of ben je ergens allergisch voor? Geef dit door bij de inschrijving en Shirley houdt rekening met jouw dieetwensen.

Shirley’s Keuken staat garant voor een leerzame, smaakvolle en gezellige kook-/bak workshop.